3.9.2019:

Sivusto näkyy väärällä kielellä?

30.1.2019:

Sisäänkirjautumissivun kieli määräytyy selaimen kielen mukaan.

Kun olet kirjautunut järjestelmään, kieli määräytyy profiilissa olevan oletuskielen mukaan. Jos haluat muuttaa kieltä, käy profiilissasi muuttamassa kieli haluamaksesi.

Valtiolle.fi -järjestelmän hakijapalvelu

15.1.2019:

Valtiolle.fi-järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa hakijoiden tukena on hakijapalvelu. Sisäiset hakijat voivat kääntyä oman virastonsa pääkäyttäjän puoleen.

Avoinna olevaa tehtävää tai virkaa koskevat kyselyt hoidetaan rekrytoivasta virastosta käsin.

 

Hakijapalvelu palvelee hakijoita sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 9-15

Sähköposti:hakijapalvelu@palkeet.fi 

Puhelin: 02955 64020

Jos kirjautuminen ei onnistu, lue tämä tiedote

1.7.2017:

Huomioithan, että kirjautuminen ja unohtuneen salasanan palautus onnistuu vain siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palveluun.

Jos et ole varma, millä osoitteella olet rekisteröitynyt palveluun tai sähköpostiisi ei tule uutta salasanaa, kokeile luoda uusi tili kirjautumissivulta. 

Mikäli rekisteröityminen ilmoittaa, että sähköpostiosoite on jo käytössä, sinulla on jo käyttäjätili palveluun. Tällöin kokeile unohtuneen salasanan palautusta kirjautumissivulta. Jos viestiä ei tule, tarkista ettei viesti ole mennyt roskaposteihin.

Käyttäjätili lukkiutuu viiden virheellisen yrityksen jälkeen samalla käyttäjätunnuksella. Lukkiutuminen kestää 10 minuuttia, jonka jälkeen se avautuu automaattisesti. 

Ulkoisen hakijan (Valtiolle.fi -sivusto) ja rekrytoijan ja sisäisen hakijan (haku.valtiolle.fi) puolelle rekisteröidytään omista näkymistään ja niihin on omat tunnuksensa. Ulkoisen hakijan tunnus on yksityissähköposti. Rekrytoijan ja sisäisen hakijan tunnus on viraston työsähköposti. Vaikka olisit luonut järjestelmän ulkoiselle puolelle tunnuksen virkasähköpostilla, sillä ei ole mitään vaikutusta sisäiselle puolelle rekisteröitymiseen/ kirjautumiseen. Järjestelmän eri puolet eivät ole yhteydessä toisiinsa. 

VIRTU -kirjautuminen ei oletuksena toimi vaan rekrytoijan ja sisäisen hakijan tulee ensin kirjautua palveluun normaalisti käyttäjätunnuksella ja salasanalla jonka jälkeen VIRTU on mahdollista liittää omaan käyttäjätunnukseen. 

Lisätietoa löydät palvelun käyttöohjeesta.

 

Valtiolle.fi-palvelu