Till valtiolle.fi

Nyheter

Jos kirjautuminen ei onnistu, lue tämä tiedote

11.4.2017:

Huomioithan, että kirjautuminen ja unohtuneen salasanan palautus onnistuu vain siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palveluun.

Jos et ole varma, millä osoitteella olet rekisteröitynyt palveluun tai sähköpostiisi ei tule uutta salasanaa, kokeile luoda uusi tili kirjautumissivulta. 

Mikäli rekisteröityminen ilmoittaa, että sähköpostiosoite on jo käytössä, sinulla on jo käyttäjätili palveluun. Tällöin kokeile unohtuneen salasanan palautusta kirjautumissivulta. Jos viestiä ei tule, tarkista ettei viesti ole mennyt roskaposteihin.

Käyttäjätili lukkiutuu viiden virheellisen yrityksen jälkeen samalla käyttäjätunnuksella. Lukkiutuminen kestää 10 minuuttia, jonka jälkeen se avautuu automaattisesti. 

Työnhakija- ja työnantajapuolelle rekisteröidytään erikseen ja niihin on omat tunnuksensa. Työnhakijapuolella tunnus on yksityissähköposti. Työantajapuolella tunnus on viraston työsähköposti. Vaikka olisit luonut järjestelmän ulkoiselle puolelle tunnuksen virkasähköpostilla, sillä ei ole mitään vaikutusta sisäiselle puolelle rekisteröitymiseen/ kirjautumiseen. Järjestelmän eri puolet eivät ole yhteydessä toisiinsa. 

Lisätietoa löydät palvelun käyttöohjeesta.

 

Valtiolle.fi-palvelu