Hae tehtävää

Tulosta

Projektikoordinaattori

Organisaation esittely

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteistyötä ulkomailla.

Tehtävän kuvaus

Projektikoordinaattorin pääasiallinen tehtävä on osallistuminen Erasmus+ 30-vuotiskampanjan ja siihen liittyvien tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi tehtäviin liittyy Erasmus kouluissa –toiminnon toimeenpanotehtäviä www.cimo.fi/ohjelmat/koulu_euroopassa_eurooppa_koulussa/erasmus_kouluissa.

Hakijalta odotamme

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta Erasmus+ -ohjelmahallinnosta sekä kokemusta sosiaalisen median käytöstä. Viestintäkokemus ja siihen liittyvät opinnot luetaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä ja joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää tietoteknistä valmiutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsi kielen taito ja muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   15.2.2017 tai sopimuksen mukaan

Määräaikainen, päättyy:   31.12.2017 Projekti

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   25.1.2017 16:15

ID:   29-219-2016

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Opetushallituksen kirjaamo
PL 380
00531 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

  euromääräinen palkka 2400 - 2550 €/kk

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Mikko Nupponen yksikön päällikkö 050-5539219 mikko.nupponen@oph.fi