Avoimen tehtävän tiedot

Tuotantopäällikkö

ID  30-263-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Maanmittauslaitokseen

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Perustoimitukset-tulosyksikkö vastaa perustoimitustuotannosta koko maassa. Perustoimituksia ovat mm. lohkominen, yksityistietoimitus ja rajankäynti.

Lisäksi tulosyksikössä tehdään mm. kiinteistötietojärjestelmän perusparantamista sekä ratkaistaan lainhuuto- ja kiinnitysasioita. Tulosyksikössä työskentelee noin 320 maanmittausalan ammattilaista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2017, Tehtävän tarkasta aloituspäivämäärästä sovitaan myöhemmin erikseen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.8.2017  16:15

Työpaikan tiedot: Kajaani, Lönnrotinkatu 2 C, 87100 Kajaani
Oulu, Veteraanikatu 9, 90130 Oulu
Ylivieska, Valtakatu 4, 84100 Ylivieska

Viran/tehtävän kuvaus:

Perustoimitukset-tulosyksikkö hakee Pohjoinen Pohjanmaa-Kainuu vastuualueelle tuotantopäällikköä vakituiseen virkaan alkaen 1.10.2017.

Tuotantopäällikön tehtävänä on johtaa vastuualuetta vaikuttavasti ja tuloksellisesti Maanmittauslaitoksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävän osa-alueita ovat vastuualueen tehtävien organisointi ja resurssien hallinta, palvelujen tuotanto ja kehittäminen, toiminnan suunnittelu, budjetointi ja seuranta, henkilöstöjohtaminen, sidosryhmäsuhteiden hoito sekä tiimitoiminnan ohjaaminen. Tulosyksikön johtotiimin jäsenenä hän toimii tiiviissä yhteistyössä muiden tuotantopäälliköiden kanssa.


Hakijalta odotamme:

Keskeisenä osaamisvaatimuksena tehtävässä on Maanmittauslaitoksen toiminnan, erityisesti tulosyksikön tehtävien tuntemus sekä kyky asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Lisäksi tuotantopäälliköltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kykyä hyvään henkilöstöjohtamiseen (tiimien, suorituksen, osaamisen, työhyvinvoinnin ja muutosten johtaminen).

Tehtävän sijaintipaikka on joko Oulu, Ylivieska tai Kajaani.

Luemme eduksi:

Eduksi luetaan johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvät opinnot tai käytännössä osoitettu johtamistaito.

Työssä tarvittava kielitaito:

Erinomainen suomen ja hyvä ruotsin ja englannin kielen taito.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Palkkauksen peruste:

Tehtävän palkkaus on Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 14 (4852,62 - 7036,29 €/kk) mukainen. Vaihtelu vaativuusluokan sisällä perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0-45 % ensin mainitusta tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

- joustava työaika
- monipaikkainen työ
- modernit työvälineet ja -tilat
- kouluttautumisen tukeminen
- liikunta- ja kulttuurietuja


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Petri Notko
johtaja
Puhelin: 0400-711948
Sähköposti: petri.notko@ maanmittauslaitos.fi