Avoimen tehtävän tiedot

Toimitusinsinööri

ID  30-278-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Maanmittauslaitokseen

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Perustoimitukset-tulosyksikkö vastaa perustoimitustuotannosta koko maassa. Perustoimituksia ovat mm. lohkominen, yksityistietoimitus ja rajankäynti.

Lisäksi tulosyksikössä tehdään mm. kiinteistötietojärjestelmän perusparantamista sekä ratkaistaan lainhuuto- ja kiinnitysasioita. Tulosyksikössä työskentelee noin 320 maanmittausalan ammattilaista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2017, Aloitus sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 13.9.2017  16:15

Työpaikan tiedot: Kuopio, Hallituskatu 12, 70100 Kuopio
Savonlinna, Olavinkatu 24, 57130 Savonlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Perustoimitukset-tuloyksikkö hakee kahta toimitusinsinööriä vakituiseen virkaan alkaen 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan. Toinen virka sijoittuu Keskisen-Suomen vastuualueelle Kuopion palvelupisteeseen ja toinen virka Kaakkoinen-Suomi vastuualueelle Savonlinnan palvelupisteeseen.

Kerro hakemuksessasi, kumman palvelupisteen virkaa haet. Voit myös ilmoittaa hakevasi molempia virkoja.

Toimitusinsinöörin tehtäviin kuuluu varsinaisten maanmittaustoimitusten lisäksi kiinteistötietojärjestelmän perusparannusta sekä muita kiinteistötehtäviä. Maanmittaustoimituksissa pääpaino on lohkomisissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu lainhuuto- ja kiinnitysasioiden ratkaiseminen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkintoa, tai aikaisempaa teknikon tai insinöörin tutkintoa (KML 5 §).


Hakijalta odotamme:

Tehtävässä toimiminen edellyttää kiinteistöjärjestelmän ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä soveltamiskykyä. Tehtävässä käytetään julkista valtaa ja päätökset tehdään itsenäisesti.

Lisäksi tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, halu ja kyky oppia uusia asioita sekä kyky työskennellä yksin ja tiimissä. Toivomme myös kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, oma-aloitteisuutta, tuloksellista työskentelytapaa sekä palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä.

Luemme eduksi:

Tehtävää tukevan työkokemuksen.

Työssä tarvittava kielitaito:

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen hallinta.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Kerro hakemuksessasi, kumman paikkakunnan virkaa haet. Voit myös ilmoittaa hakevasi molempia virkoja.

Koeaika on 6 kuukautta. Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Palkkauksen peruste:

Palkkaus on Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 9 (2611,81 - 3787,12 €/kk) mukainen. Vaihtelu tyyppitehtävän sisällä perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0-45 % ensin mainitusta tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

- joustava työaika
- monipaikkainen työ
- modernit työvälineet ja -tilat
- kouluttautumisen tukeminen
- liikunta- ja kulttuurietuja


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Jukka Syrjälä (Joensuu)
tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 40 015 8666
Sähköposti: jukka.syrjala@ maanmittauslaitos.fi

Mika Autiomäki
Tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 40 737 0936
Sähköposti: mika.autiomaki@ maanmittauslaitos.fi