Avoimen tehtävän tiedot

Toimitusinsinööri (2 paikkaa), Joensuu, Ylivieska

ID  30-110-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Maanmittauslaitokseen

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Perustoimitukset-tulosyksikkö vastaa perustoimitustuotannosta koko maassa. Perustoimituksia ovat mm. lohkominen, yksityistietoimitus ja rajankäynti.

Lisäksi tulosyksikössä tehdään mm. kiinteistötietojärjestelmän perusparantamista sekä ratkaistaan lainhuuto- ja kiinnitysasioita. Tulosyksikössä työskentelee noin 320 maanmittausalan ammattilaista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2017, Tehtävän tarkasta aloituspäivämäärästä sovitaan tarvittaessa erikseen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 5.5.2017  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Joensuu, Torikatu 36 A, 80100 Joensuu
Ylivieska, Valtakatu 4, 84100 Ylivieska

Viran/tehtävän kuvaus:

Perustoimitukset-tuloyksikkö hakee kahta toimitusinsinööriä vakituiseen virkaan alkaen 1.6.2017 tai sopimuksen mukaan. Toinen virka sijoittuu Keskisen-Suomen vastuualueelle Joensuun palvelupisteeseen ja toinen virka Pohjoinen-Pohjanmaa-Kainuu vastuualueelle Ylivieskan palvelupisteeseen.

Toimitusinsinöörin tehtäviin kuuluu varsinaisten maanmittaustoimitusten lisäksi kiinteistötietojärjestelmän perusparannusta sekä muita kiinteistötehtäviä.

Maanmittaustoimituksissa pääpaino on lohkomisissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu lainhuuto- ja kiinnitysasioiden ratkaiseminen.

Kerro hakemuksessasi, kumman palvelupisteen virkaa haet. Voit myös ilmoittaa hakevasi molempia virkoja.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkintoa, tai aikaisempaa teknikon tai insinöörin tutkintoa (KML 5 §).


Hakijalta odotamme:

Tehtävässä toimiminen edellyttää kiinteistöjärjestelmän ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä soveltamiskykyä. Tehtävässä käytetään julkista valtaa ja päätökset tehdään itsenäisesti.

Lisäksi tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, halu ja kyky oppia uusia asioita sekä kyky työskennellä yksin ja tiimissä.

Toivomme myös kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtä, oma-aloitteisuutta, tuloksellista työskentelytapaa sekä palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä.

Luemme eduksi:

Tehtävää tukevan työkokemuksen.

Työssä tarvittava kielitaito:

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen hallinta.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Kerro hakemuksessasi, kumman paikkakunnan virkaa haet. Voit myös ilmoittaa hakevasi molempia virkoja.

Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Palkkauksen peruste:

Tehtävän palkkaus on vaativuusluokan 9 (2611,81 - 3787,12 €/kk) mukainen. Vaihtelu vaativuusluokan sisällä perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0-45 % ensin mainitusta tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

- joustava työaika
- monipaikkainen työ
- modernit työvälineet ja -tilat
- kouluttautumisen tukeminen
- liikunta- ja kulttuurietuja


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Jukka Syrjälä (Joensuu)
tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 40 015 8666
Sähköposti: jukka.syrjala@ maanmittauslaitos.fi

Hannu Pasanen (Ylivieska)
tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 40 546 4490
Sähköposti: hannu.pasanen@ maanmittauslaitos.fi