Avoimen tehtävän tiedot

Järjestelmäsuunnittelija

ID  30-288-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Maanmittauslaitokseen

Haluatko olla mukana edistämässä valtionhallinnon digitalisaatiota ja tietojen hyödyntämistä?

Maanmittauslaitos tuottaa kansalaisille ja organisaatioille maan käyttöön ja hyödyntämiseen tarvittavaa tietoa. Kehitämme tietojärjestelmiä, edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista, teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja sekä huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Tietotekniikkapalvelukeskus Mitpa auttaa maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan virastoja hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Kehitämme voimakkaasti suomalaisten palveluiden digitaalista tulevaisuutta. Asiakasvirastojamme ovat mm. Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto, maa- ja metsätalousministeriö ja Luonnonvarakeskus. Palvelujen loppukäyttäjinä on viranomaisten lisäksi myös kansalaisia.

Teknologiaratkaisut-tulosyksikössä meillä on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan. Vastaamme hallinnonalan yhteisestä teknisestä arkkitehtuurista, järjestelmäkokonaisuuden hallittavuudesta, tietojärjestelmäympäristöjen yhtenäisyydestä sekä toimittajanhallinnasta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2017, Sopimuksen mukaan.. Päättyy 30.11.2018.
Määräaikaisuuden syy: Äitiysvapaan sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.9.2017  16:15

Työpaikan tiedot: Helsinki, Elimäenkatu 17-19, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Teknologiaratkaisut-tulosyksikkö hakee järjestelmäsuunnittelijaa Sovelluskehitys -vastuualueelle äitiysvapaan sijaiseksi 30.11.2018 asti (aloitus sopimuksen mukaan).

Jos pidät ohjelmistojen kehittämisestä, saatat olla oikea henkilö tehtävään. Pääset isoon, hyvässä vauhdissa olevaan projektiin, jossa toimitaan ketterästi. Työhön kuuluu myös tuotannossa olevien versioihin liittyvää selvitystyötä ja laadunvarmistusta. Välillä haasteemme ovat isoja, mutta ratkaisut löytyvät hyvällä yhteistyöllä.

Järjestelmäsuunnittelijana tehtäviäsi ovat ohjelmiston ylläpito- ja suunnittelutehtävät, ongelmatilanteiden selvitys, ohjelmointi, laadunvarmistus, automatisointi, asennukset ja versionhallinta. Toimenkuvaa tarkennetaan oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Tarjoamme rennon työympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi hyvässä tiimissä. Uskomme tiimityön ja positiivisen asenteen tuottavan parhaan lopputuloksen.

Toimipisteemme on Helsingin Vallilassa (Elimäenkatu 17-19).


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

Toimen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tietojenkäsittelytieteen FM tai IT-tradenomi) tai hyvällä mallilla olevia opintoja. Voit olla guru tai juniori, otamme sen huomioon toimenkuvassasi!

Toivomme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja myös ei-teknisten ihmisten kanssa, innostusta ja halua oppia uusia asioita, ongelmanratkaisutaitoa ja dokumentointikykyä.

Tehtävän osaamisvaatimuksiin liittyviä avainsanoja ovat mm. seuraavat: Java, HTML5, javascript, CI, automaatiotestaus, scrum, SQL, Oracle, Tomcat, Jenkins, Git.

Kaikkea tätä ei tarvitse osata valmiiksi, mutta joistain avainsanoista tulisi olla kokemusta. Loput olet motivoitunut oppimaan muiden asiantuntijoiden tuella.

Tule kehittämään tulevaisuuden digitaalista Suomea kansalaisille ja viranomaisille!

Työssä tarvittava kielitaito:

Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun on toimitettava terveydentilatodistus ennen koeajan päättymistä.

Palkkauksen peruste:

Palkkaus on Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 11 (alkaen 3550,17 €/kk) mukainen hakijan osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Vaihtelu perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0 – 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

Työajoissa ja -paikoissa on joustoa ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä hyväksi. Laajassa organisaatiossamme on paljon ammatillisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia. Henkilöstön hyvinvointia tuemme monin tavoin. Vuosittain järjestetään kesä-, talvi- ja lentopallokisat. Olemme Sulkavan soutujen vakiokävijöitä, ja omat joukkueet löytyvät jalkapalloon ja salibandyyn. Liikunnan lisäksi tuemme kulttuurin harrastamista.


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Topi Laamanen
vastuualuepäällikkö
Puhelin: +358 40 843 2947
Sähköposti: topi.laamanen@ maanmittauslaitos.fi

Jenni Mielikäinen
johtaja
Puhelin: +358 40 543 0716
Sähköposti: jenni.mielikainen@ maanmittauslaitos.fi