Avoimen tehtävän tiedot

Toimitusinsinööri ( Vaasa)

ID  30-141-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Maanmittauslaitokseen

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Perustoimitukset-tulosyksikkö vastaa perustoimitustuotannosta koko maassa. Perustoimituksia ovat mm. lohkominen, yksityistietoimitus ja rajankäynti.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 12.6.2017, Tehtävän tarkasta aloituspäivämäärästä sovitaan erikseen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.5.2017  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vaasa, Wolffintie 35, 65200 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Perustoimitukset-tuloyksikkö hakee toimitusinsinööriä vakituiseen virkaan Pohjanmaan vastuualueelle Vaasan palvelupisteeseen alkaen 12.6.2017 tai sopimuksen mukaan.

Toimitusinsinöörin tehtäviin kuuluu varsinaisten maanmittaustoimitusten lisäksi kiinteistötietojärjestelmän perusparannusta sekä muita kiinteistötehtäviä.

Maanmittaustoimituksissa pääpaino on lohkomisissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu lainhuuto- ja kiinnitysasioiden ratkaiseminen.Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkintoa, tai aikaisempaa teknikon tai insinöörin tutkintoa (KML 5 §).


Hakijalta odotamme:

Tehtävässä toimiminen edellyttää kiinteistöjärjestelmän ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä soveltamiskykyä. Tehtävässä käytetään julkista valtaa ja päätökset tehdään itsenäisesti.

Lisäksi tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, halu ja kyky oppia uusia asioita sekä kyky työskennellä yksin ja tiimissä.

Toivomme myös kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtä, oma-aloitteisuutta, tuloksellista työskentelytapaa sekä palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä.

Luemme eduksi:

Tehtävää tukevan työkokemuksen.

Työssä tarvittava kielitaito:

Hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta. Työskentely tapahtuu pääosin ruotsinkielisellä tai kaksikielisellä alueella.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Palkkauksen peruste:

Tehtävän palkkaus on vaativuusluokan 9 (2611,81 - 3787,12 €/kk) mukainen. Vaihtelu vaativuusluokan sisällä perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0-45 % ensin mainitusta tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

- joustava työaika
- monipaikkainen työ
- modernit työvälineet ja -tilat
- kouluttautumisen tukeminen
- liikunta- ja kulttuurietuja


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Heikki Koskela
tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 40 507 9550
Sähköposti: heikki.koskela@ maanmittauslaitos.fi