Avoimen tehtävän tiedot

IT-palveluvastaava

ID  30-145-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Maanmittauslaitokseen

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Tietotekniikkapalvelukeskus tuottaa IT-palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan virastoille. Se vastaa lisäksi Maanmittauslaitoksen omista tietojärjestelmistä, tietohallinnosta, laitostasoisten kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä informaatiopalveluista.

Palvelukeskuksen Asiakasratkaisut -tulosyksikkö vastaa palvelutuotannosta asiakasvirastoille palvelusopimusten mukaisesti.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2017, Tehtävä voi alkaa myös sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2018.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluontoinen työ.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.5.2017  16:15

Työpaikan tiedot: Helsinki, Elimäenkatu 17-19, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

IT-palveluvastaavan päätehtävänä on vastata nautaeläinrekisteritietoihin liittyvien tietojärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvistä tehtävistä.


Hakijalta odotamme:

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä tai järjestelmien ylläpitotehtävistä. Kokemus hallinnon nautaeläinrekisterikokonaisuuden tuntemuksesta katsotaan eduksi. Tarjoamme mahdollisuutta olla kehittämässä sähköisiä asiointiratkaisuja uusilla teknologioilla alati muuttuvassa toimintaympäristössä

Luemme eduksi:

Odotamme hakijalta organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä tarttua toimeen ennakoiden tulevia haasteita. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy kykyä noudattaa yhteisiä toimintamalleja ja hahmot-taa laajoja kokonaisuuksia. Dokumentointi ei tuota sinulle ongelmia ja kirjoitat sujuvasti selkeää tekstiä.

Työssä tarvittava kielitaito:

Erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen hallinta.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Palkkauksen peruste:

Toimen palkkaus on 3550,17 – 5147,75 €/kk (toimiluokka 11). Vaihtelu perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0 – 45 % ensin mainitusta tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä hyväksi. Laajassa organisaatiossamme on paljon ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja tuemme henkilöstön hyvinvointia mm. liikunta- ja virkistäytymismahdollisuuksin.


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Markku Myllyluoma
vastuualuepäällikkö
Puhelin: +358 40 8470 135
Sähköposti: markku.myllyluoma@ maanmittauslaitos.fi

Päivi Kasurinen
johtaja
Puhelin: +358 40 534 0781
Sähköposti: paivi.kasurinen@ maanmittauslaitos.fi