Avoimen tehtävän tiedot

Projektikoordinaattori

ID  30-266-2017
Tutustu työnantajaan:


Tutustu Paikkatietokeskukseen

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskus on moderni, innovatiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen paikkatietoalan asiantuntija- ja tutkimuslaitos Kirkkonummen Masalassa. Se tekee kartoitusalan mittaus- ja tutkimustyötä yhteistyössä yliopistojen ja tutkimuslaitosten, julkisyhteisöjen ja yritysten kanssa Suomessa ja muualla maailmassa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2017, Työsuhteen alkamispäivämäärästä voidaan sopia myöhemmin tarkemmin.. Päättyy 30.6.2018.
Määräaikaisuuden syy: Projektityö. Työsuhde saattaa jatkua myös määräaikaisuuden jälkeen riippuen tutkimusprojektien rahoitustilanteesta.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.8.2017  16:15

Työpaikan tiedot: Masala, Geodeetinrinne 2, 02430 Masala

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2017 - 30.6.2018 Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksen Navigoinnin ja paikannuksen osastolle. Työsuhde saattaa jatkua myös määräaikaisuuden jälkeen riippuen tutkimusprojektien rahoitustilanteesta.

Projektikoordinaattori tukee tutkimushenkilöstön työtä ja osaston toimintaa laaja-alaisesti.

Tehtäviisi kuuluu:
- Osaston ja projektien talouden suunnittelua, seuraamista ja raportointia yhdessä osaston johdon kanssa
- Kotimaisten ja kansainvälisten projektien (esim. EU, TEKES, SA, ESA) hallinnointi, budjetinseuranta ja raportointi yhdessä projektipäälliköiden kanssa
- Tutkimusrahoitushakujen seurantaa ja osallistumista hakemusten valmisteluun
- Sopimusten valmistelua
- Käytännön henkilöstöasioista huolehtimista linkkinä keskushallinnon ja tutkijoiden välillä
- Projektien ja osaston viestintätehtäviä, kuten nettisivujen tekemistä ja päivittämistä, pienten uutisten/artikkelien kirjoittamista, sosiaalisen median kanavien päivittämistä, dokumenttien valmistelua ja pieniä käännöstöitä
- Tapahtumien järjestämistä yhteistyössä osaston, MML:n tai mahdollisesti muiden tahojen kanssa
- Muita osaston tehtäviä


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, tutkimusrahoituksen tuntemusta sekä kykyä ottaa haltuun laaja tehtäväkokonaisuus.
Etsimme tutkimushallinnon osaajaa, joka tuntee toiminnan ja talouden ohjauksen periaatteita ja käytäntöjä. Sinun ei tarvitse olla taloushallinnon moniottelija, mutta ymmärrys kirjanpidosta ja laskutuksesta on tarpeen. Excel on sinulle ystävä, tai vähintäänkin kaveri.

Odotamme myös kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tarttua toimeen erilaisten haasteiden edessä.

Luemme eduksi:

Luemme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, erityisenä ansiona pidämme kokemusta kilpaillusta kansainvälisestä tutkimusrahoituksesta (FP7, H2020, ESA) ja kokemusta tutkimusviestinnästä

Työssä tarvittava kielitaito:

Hyvä englannin ja suomen kielen taito. Työkielenä osastolla käytetään sekä englantia että suomea.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:

Koeaika on 4 kuukautta.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Palkkauksen peruste:

Palkka on Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 9 mukainen (2611,81 - 3787,12 €/kk). Vaihtelu vaativuusluokan sisällä perustuu henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on 0-45 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut:

Tarjoamme mukavan, kansainvälisen työyhteisön, mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin, mahdollisuuden monipaikkaiseen, joustavaan työntekoon ja pestin sisältöön vaikuttamiseen, virkistäytymistä ja liikuntaetuja sekä tilaisuuden oppia valtavasti navigaatio- ja paikannusalan huipuilta.


Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.
Maanmittauslaitos/Kirjaamo, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:

Pia Isojärvi
Projektikoordinaattori
Puhelin: +358 50 413 5837
Sähköposti: pia.isojarvi@ maanmittauslaitos.fi

Heidi Kuusniemi
Professori, osastonjohtaja
Puhelin: +358 40 653 2228
Sähköposti: heidi.kuusniemi@ maanmittauslaitos.fi